28 Ağustos 2009 Cuma

yemin günü geldi çattı

Hadi yine iyisin Yekta Efendi acemilik bitiyo, sevdiceğine kavuşuyosun yarın. Böyle acemilik mi olurmuş len! 17 gün! Bizim zamanımızda (yani daha geçen sene) acemilik 28 gündü, bizden bir sonraki devre (323. kısa dönemler) acemilik kısaldı. Şanslı köftehor seni, 11 gün erken kavuşuyorsun hatununa... Valla benim askerliğin en mutlu anıydı, yemin töreninde Özlem'i gördüğüm an, yalnız baştan belirteyim, bu iki gece üç buçuk gün ne kadar güzel geçerse, pazar akşamı birliğe teslim olmak o kadar zor gelecek, gözlerin dolabilir benden söylemesi.

Neyse yarın yemin sırasında gırtlağını yırtarcasına bağır da komutandan azar işitme, bak milletin eline pimi çekilmiş bomba falan veriyolar bu komutan takımına dikkat etmek lazım (gerçi sende bu boru gibi ses varken bu konuda sorun yaşayacağını zannetmem), tören adımlarını da şaşırayım deme sakın...

Bir de bu hafta sonunun kıymetini bil, gerçi 30 tane kıllı herifle aynı odada yatmıyor olmak bile sana yeryüzünde cenneti yaşatacak ama sen yine de her anın kıymetini bil çünkü dönüşte o lanet postallar yine seni bekliyor olacak. Ayağın bir daha ne zaman halı görür kim bilir?

Saçmalamaya başlamışken mektubumu sonlandırayım, gözlerinden öperim eskişehir'in en uzun boylu karaşın delikanlısı....

Er mektubu -görülmemiştir-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder